Wijziging datum vaccinatie AstraZeneca

Geachte patiënt,

Middels deze weg willen wij u informeren over een wijziging in onze vaccinatie planning. U heeft zeer vermoedelijk een afspraak ingepland voor het zetten van het 2de vaccin van AstraZeneca op 21 juli. Door de recente ontwikkelingen rondom het Vaccinatiepaspoort hebben wij besloten om deze prik met 14 dagen te vervroegen naar 7 juli.

Het is inmiddels bekend dat het 14 dagen kan duren voordat de systemen van het RIVM/GGD de registratie verwerkt hebben en dat patiënten een vaccinatiepaspoort kunnen krijgen. Door onze vaccinatie te vervroegen zullen velen van u zeer vermoedelijk in bezit zijn van dit paspoort voordat de zomervakantie begint. Dat zal erg prettig zijn en kan problemen aan o.a. de grens voorkomen.

Het blijkt inmiddels ook dat het vaccin ook veilig eerder gegeven kan worden dan de daarvoor genoemde 12 weken. De nieuwe vaccinatiedatum is 7 juli 2021. Wederom op apotheek Aan de Berg. U kunt een nieuw tijdstip inplannen via vaccinatieplanner.nl.

Mocht u 7 juli verhinderd zijn neem dan contact op met de praktijk. Op woensdag 14 en woensdag 21 juli zult u dan uw 2de prik alsnog kunnen krijgen. Alleen dan in de middag en op onze praktijk.

Wilt u gebruik maken van 14 of 21 juli neem dan even contact met ons op. Dan plannen wij die afspraak.

 

Wij hopen op uw goedkeuring en begrip rondom deze omzetting.

 

Met vriendelijke groet,

 

Coosje Ringeling, Huisarts

Stefan van Dongen, Huisarts