COVID-19

laatste update: 7 juni 2021

Vaccinatie planning wijziging

Let op: voor de laatste informatie over de wijziging in onze vaccinatie planning: lees hier verder >

Vaccineren

In navolging van de GGD en het RIVM starten wij huisartsen met het vaccineren van onze patiënten.
Wij volgen hierin de landelijk ingezette strategie. Deze strategie is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse vaccins. Het is dan ook heel moeilijk om een voorspelling te doen wanneer u aan de beurt komt en welk vaccin u zult krijgen. Het is verstandig om het landelijke nieuws hierover bij te houden.

Download hier de Rijksoverheid folder ‘Algemene informatie over coronavaccinatie in Nederland’:

Vanaf heden roepen wij mensen op voor het verkrijgen van het vaccin. Ook hierin volgen wij de landelijke strategie. Indien u een oproep krijgt dan wordt duidelijk uitgelegd hoe u het vaccin gaat krijgen, waar het gezet wordt en welk vaccin het is.

Momenteel is apotheek aan de Berg de vaccinatie locatie.
Indien u vermoedt dat u onterecht geen uitnodiging heeft gehad neem dan contact op met de praktijk.

Als praktijk willen wij benadrukken dat wij volledig vertrouwen hebben in de betrouwbaarheid en veiligheid van de vaccins. We weten dat er veel vragen, onzekerheden en twijfels zijn rondom het vaccin. Deze kunnen o.a. gevoed worden vanuit, in onze ogen, onterechte beweringen die circuleren op internet.
De weg uit deze crisis is o.a. het vaccineren. De huisartsen van praktijk Laan ter Catten hebben geen twijfels over de veiligheid. Daarom zijn wij, en onze medewerkers, inmiddels ook gevaccineerd zodat u zo min mogelijk risico loopt bij contact met ons. Indien u een oproep krijgt voor het vaccin raden wij u van harte aan hier gebruik van te maken.

Voor vragen zijn wij uiteraard beschikbaar.

Coronavirus in Nederland

Het coronavirus is momenteel uitgebreid aanwezig. De nieuwsactualiteit wisselt erg snel. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de gebruikelijke kanalen. Zie hieronder voor enkele suggesties.

Wij hebben als praktijk diverse maatregelen getroffen om een besmetting binnen de praktijk zo veel mogelijk te voorkomen.
Indien u geconfronteerd wordt met een positieve coronatest belt u die dan a.u.b. aan ons door. Let op! Een negatieve sneltest is geen garantie voor een negatieve PCR test. U moet dus na een sneltest die negatief is altijd OOK een PCR controle test doen. Bijvoorbeeld bij de GGD.

U kunt veilig onze praktijk bezoeken. U moet hiervoor wel een afspraak maken via de telefoon.

Voor de veiligheid hebben wij de mogelijkheid tot online afspraken maken tijdelijk laten vervallen.

Kom zoveel mogelijk alleen, met mondkapje, en kom niet ruim van te voren maar zo veel mogelijk op tijd. Indien u het prettig vindt mag u ook buiten wachten. Zeker als de wachtkamer al bezet is.

Voor alle informatie over het maken van een afspraak bij onze praktijk (zoals: onze praktijkuren, adresgegevens en telefoonnummers) ga naar:
Afspraak maken