COVID-19

laatste update: 10 november 2021

Coronavirus in Nederland

Het coronavirus is momenteel nog steeds uitgebreid aanwezig. De nieuwsactualiteit wisselt erg snel. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de gebruikelijke kanalen. Zie hieronder voor enkele suggesties.

Wij hebben als praktijk diverse maatregelen getroffen om een besmetting binnen de praktijk zo veel mogelijk te voorkomen.
Indien u geconfronteerd wordt met een positieve coronatest belt u die dan a.u.b. aan ons door. Let op! Een negatieve sneltest is geen garantie voor een negatieve PCR test. U moet dus (bij klachten) na een sneltest die negatief is altijd OOK een PCR controle test doen. Bijvoorbeeld bij de GGD.

Wij merken steeds vaker dat gevaccineerde patiënten zich niet laten testen bij verkoudheidsklachten. Doet u dat a.u.b. wel! Als u gevaccineerd bent kunt u nog steeds besmet raken en andere besmetten! Wij zien het vaak!

U kunt veilig onze praktijk bezoeken. U moet hiervoor wel een afspraak maken via de telefoon.
Voor de veiligheid hebben wij de mogelijkheid tot online afspraken maken tijdelijk laten vervallen.

Kom zoveel mogelijk alleen, met mondkapje, en kom niet ruim van te voren maar zo veel mogelijk op tijd. Indien u het prettig vindt mag u ook buiten wachten. Zeker als de wachtkamer al bezet is.

Team Laan ter Catten