Praktijkondersteuning

De praktijkondersteuner (POH) is een praktijkverpleegkundige op HBO-niveau. Zij zijn in dienst van PoZoB en werken in onze praktijk. De POH is speciaal opgeleid om mensen met bepaalde chronische aandoeningen op een gespecialiseerde manier te begeleiden onder supervisie van uw huisarts.

Zij geven uitleg over uw ziekte of aandoening, bepalen gezondheidsrisico’s, begeleiden medicatiegebruik en signaleren problemen. In veel gevallen kan de POH zelf al een passend vervolg geven. Huisartsenpraktijk Laan ter Catten maakt gebruik van praktijkondersteuning Somatiek en GGZ.

POH Somatiek

Inge Jansen en Angela Timmermans begeleiden mensen met diabetes mellitus, astma en COPD, hart- en vaatziekten en cardiovasculair risicomanagement (CVRM). Inge is werkzaam op maandag en dinsdag de hele dag en donderdagochtend. Angela is werkzaam op maandag. Op deze dagen is er ook telefonisch spreekuur van 10.30 uur tot 11.00 uur. Er bestaat de mogelijkheid tot Telemonitoring. Neem contact op met de POH om deze module te activeren.

POH GGZ

Eefje Teurlings begeleidt mensen met o.a. psychische, sociaal—maatschappelijke en financiële problemen. Samen met de patiënt wordt gezocht naar de meest passende hulp.
Eefje is werkzaam op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

Meer informatie over praktijkondersteuning bij Huisartsenpraktijk Laan ter Catten wordt nog aan deze website toegevoegd. Tot die tijd verwijzen wij u naar de website van Pozob.